Kikker tiendaagse

De leerlingen van de onderbouw hebben afgelopen dagen flink geoefend met het zingen van een leuk kikkerlied.

Klik op de foto en u zult verbaasd zijn!!!

Ook de bovenbouw heeft zijn uiterste best gedaan met het oefenen van het Coole kikker lied.

Ook hebben de ll van gr8 enkele digitale prentenboeken gemaakt, als u op het volgende plaatje klikt kunt u er een bekijken.

Donderdagmiddag 1 april hebben we de kikkertiendaagse afgesloten. Alle opa's,oma's,vaders,moeders en alle andere familie en bekenden waren welkom op school. Het was een geslaagde middag geworden, het was heel erg druk en voor iedereen was er genoeg te zien en te beleven. Er kon zelfs echte kikkerdril geproefd worden. Hieronder kunt u een aantal leuke foto's van deze middag bekijken.